Kréta utazás, nyaralás

Kréta utazás, nyaralás 2023

Alexandros apartman Chania Agia Marina

Alexandros apartmanház 2024

Elegáns környezet, 4 csillagos szálloda veszi körbe ezt a házat, mely szinte beékelődött a színvonalas hotel kertjébe. Szép kert, medence áll a vendégek rendelkezésére. Elhelyezkedése is kiváló, Agia Marina központjában, a homokos strand közelében helyezkedik el.

Alexandros apartmanház 2024 Tovább...

giannis apartman kreta 1

Giannis apartmanház 2024

Agia Marina központjában, a főutcától csak egy ugrásra, de csendes részen található a nagyon kedves Giannis ház. Agia Marina központjában, egy csendes mellékutcában, a homokos tengerparttól kb. 250 méterre található a családias apartmanház.

Giannis apartmanház 2024 Tovább...

Sarlot Apartman Bali Kréta

Sarlot apartmanház 2024

Kréta nyugati részén, Heraklion és Chania között található Bali, a gyönyörű üdülőfalu, 4 szebbnél szebb öblével. A Sarlot apartmanház egy domboldalon található, csak egy út választja el a tengertől. Stúdióiból kitűnő a kilátás a tengerre és a környező hegyekre.

Sarlot apartmanház 2024 Tovább...

ariadni 2

Ariadne Hotel *** 2024

A Rethymno régióban található Platanias nevű üdülőváros, mely a környék legnépszerűbb nyaralóhelye. A környék, az épület hangulata biztosítja, hogy Önnek egy csodálatos nyaralásban legyen része, ha ezt a szállodát választja. A felújított közös terek, a szépen berendezett tágas stúdiók, a gondozott medence környéke is biztosíték arra, hogy jól érezzék magukat.

Ariadne Hotel *** 2024 Tovább...

Kréta szállások
Apartman és hotelek véleményei, árak, értékelések
Scroll to Top