Kretasziget.hu – Kréta sziget IMPRESSZUM

Kréta sziget magyar nyelvű turisztikai ismeretterjesztő honlapja – online utazási magazin Kréta városairól, strandjairól, látnivalóiról

A Kretasziget.hu célul Görögország legnagyobb szigetének, Krétának bemutatását tűzte ki. A 2012-ben alapított oldal az első, és a mai napig a legnagyobb terjedelemben Krétával foglalkozó információs portál, havi 35.000 – 50.000 egyedi látogatóval.

A Kretasziget.hu a GreekBREATH csoport tagja, a creatiVz Travel Media és az InGreece szerzői irányításával.

Az oldalon található cikkek, leírások, és a kretasziget.hu vízjelével ellátott képek szerzői jogvédelem alatt állnak, és más médiában, honlapon, nyomtatásban kizárólag a tulajdonos írásbeli engedélyével felhasználhatóak. Bővebben a Felhasználási Feltételekről…

Kapcsolat: kretasziget@gmail.com

NÉPSZERŰ: Ne felejtsd el utazásod előtt megnézni és megkötni a 2022-es krétai, illetve görögországi nyaralásokhoz ajánlott utasbiztosítást!

Kréta ajánlat, mit érdemes

Kattints ide, hogy milyen utasbiztosítást érdemes kötni idén, és miért! A sokak által kedvelt, népszerű hasznos információ mellett utasbiztosítást kalkulátort is találsz, ahol egy perc alatt meg is tudod kötni a számodra legideálisabb csomagot.

Scroll to Top