Milyen utasbiztosítást kössek 2022-ben, ha Görögországba vagy Krétára utazom?

Az egyik leggyakrabban felmerülő kérdés utazás előtt, hogy milyen utasbiztosítást érdemes kötni, ha Krétán, görög szigeteken vagy más mediterrán országban nyaralunk, és melyik a legjobb utasbiztosítás 2022-ben? Az elmúlt évek tapasztalata és számos utazói vélemény és visszajelzés alapján 2022-re átnéztük az utasbiztosítási ajánlatokat, és így alakítottuk ki az idei évre vonatkozó ajánlásunkat is.


Legyen szó hosszabb nyaralásról vagy egy rövidebb krétai városnézésről, 2022-ben különösen fontos egy jó utasbiztosítás megléte, ami biztonságot és megbízható hátteret ad a nem várt események bekövetkeztére. Az, hogy szükség van-e utasbiztosításra, nem is kérdés, és szerencsére már alig van olyan utazó, aki ne biztosítaná be magát külföldi útja során. Az utasbiztosítás véd a nyaralás esetlegesen előre nem várt történései ellen, pl. sok egyéb mellett magukban foglalják a poggyász-, baleset-, betegségbiztosításokat, vagy a külföldön történő kórházi ápolás költségét.

Mivel az elmúlt időszakban meglehetősen sok észrevételt, véleményt és beszámolót kaptunk az utasbiztosításokról és a biztosítókról maguktól az utazóktól, és mi magunk is sok dolgot láttunk, így ezek alapján a Krétára, illetve Görögországba 2022-ben az EUB, azaz az Európai Utazási Biztosító Zrt. TENGERPARTI ÜDÜLÉS utasbiztosításait ajánljuk.

Amit jó tudni – miért ajánljuk az EUB utasbiztosítását a 2022-ben?

Az utazók jó véleményein és tapasztalatain túl fontos, hogy az EUB utasbiztosításokra specializálódott biztosító, azaz gyakorlatilag csak utasbiztosításokkal foglalkozik. Az EUB-nak számtalan szerződött partnere van Görögországban és Krétán, legyen szó bármiféle egészségügyi vagy sürgős ellátásról.

Különösen fontos, hogy az utazás, nyaralás napjai alatt bekövetkezett nem várt egészségügyi problémák, kezelések költségét az EUB utasbiztosításával a biztosító a külföldi partnereivel közvetlenül rendezi! Az utazónak így nem szükséges a helyszínen a több száz vagy akár több ezer Euróra rúgó egészségügyi költségeket kifizetni vagy megelőlegezni. Azért is érdemes erre tekintettel lenni, mivel Görögországban és a görög szigeteken döntően magánegészségügy működik, rendkívül borsos árakkal, és vannak biztosítók, akik utasbiztosításai csak utólag térítenek.

Az EUB 0-24-es segélyvonala bármikor felhívható, ahol azonnal segítséget, információt és készséges ügyintézést kap a biztosítótól. Mivel az EUB kizárólagosan utasbiztosításokkal és az ahhoz kapcsolódóakkal foglalkozik, a csomagjai és a szolgáltatásai rugalmasak és többfélék, jó ár / érték aránnyal, rendkívül stabil háttérrel.

Azt, hogy milyen utasbiztosítást érdemes kötni görögországi nyaraláshoz 2022-ben, az előzőek is tükrözik, hogy nem véletlen az idei ajánlásunk. Legyen akár a nyaralási úticél Kréta, Rodosz, Zakynthos, Kefalónia, Santorini, Kos, Lefkada, Korfu vagy Görögország más tájai, 2022-ben az utazói vélemények, tapasztalatok, illetve ajánlásunk alapján ezt az utasbiztosítást érdemes választani.

Kellemes nyaralást, balesetmentes kalandozást kívánunk Kréta szigetén!

Scroll to Top