Nyugat-Kréta szervezett nyaralás (Personal Tours)

Nyugat-Kréta nyaralás 2024 – Chania és Rethymno régió nyaralási ajánlatai a Personal Tourstól

Nyugat-Kréta nyaralás 2024 - szervezett nyaralási ajánlatok a Personal Tours utazási irodától

Utazzunk repülővel, kényelmesen Kréta sziget nyugati oldalára, a gyönyörű Chania és Rethymno térségekbe a Personal Tours utazási irodával 2024-ben!

Personal Tours logo

A Personal Tours több mint két évtizedes múlttal ezrek nyaralását segíti utazásszervezőként minden évben, hogy a Görögországba utazóknak már csak a simogató tenger és a görög napsütés felhőtlen élvezete legyen a dolga.

A 2024-es nyugat-krétai nyaralási ajánlatok közül mindenki könnyedén megtalálhatja a szimpatikus ajánlatot: ha szervezett nyaralás kerül szóba Kréta szigetére, az alábbiakban könnyedén kiválasztható a kedvenc apartman vagy szálloda. A repülős nyaralások keretében a repülőtérről transzfer visz bennünket a választott szállásunkra, majd kint tartózkodásunk ideje alatt idegenvezető is segít, hogy utazásunk felhőtlen legyen.

Nyugat-Krétán Partnerünknél az alábbi apartmanokban és szállodákban nyaralhatunk, amelyek olyan csodálatos látnivalókkal rendelkező települések közelében találhatóak, mint Chania és Rethymno!


Alexandros apartman Chania Agia Marina

Alexandros apartmanház 2024

Elegáns környezet, 4 csillagos szálloda veszi körbe ezt a házat, mely szinte beékelődött a színvonalas hotel kertjébe. Szép kert, medence áll a vendégek rendelkezésére. Elhelyezkedése is kiváló, Agia Marina központjában, a homokos strand közelében helyezkedik el.

Alexandros apartmanház 2024 Tovább...

giannis apartman kreta 1

Giannis apartmanház 2024

Agia Marina központjában, a főutcától csak egy ugrásra, de csendes részen található a nagyon kedves Giannis ház. Agia Marina központjában, egy csendes mellékutcában, a homokos tengerparttól kb. 250 méterre található a családias apartmanház.

Giannis apartmanház 2024 Tovább...

Sarlot Apartman Bali Kréta

Sarlot apartmanház 2024

Kréta nyugati részén, Heraklion és Chania között található Bali, a gyönyörű üdülőfalu, 4 szebbnél szebb öblével. A Sarlot apartmanház egy domboldalon található, csak egy út választja el a tengertől. Stúdióiból kitűnő a kilátás a tengerre és a környező hegyekre.

Sarlot apartmanház 2024 Tovább...

ariadni 2

Ariadne Hotel *** 2024

A Rethymno régióban található Platanias nevű üdülőváros, mely a környék legnépszerűbb nyaralóhelye. A környék, az épület hangulata biztosítja, hogy Önnek egy csodálatos nyaralásban legyen része, ha ezt a szállodát választja. A felújított közös terek, a szépen berendezett tágas stúdiók, a gondozott medence környéke is biztosíték arra, hogy jól érezzék magukat.

Ariadne Hotel *** 2024 Tovább...

Kréta szállások
Apartman és hotelek véleményei, árak, értékelések
Scroll to Top